آموزش و طرز تهیه اشکنه کدو و بادمجان بسیار خوشمزه به روش سنتی
طرز تهیه اشکنه کدو و بادمجان بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام اشکنه کدو و بادمجان را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
آموزش و طرز تهیه اشکنه کدو و بادمجان بسیار خوشمزه به روش سنتی
اشکنه یکی از غذاهایی است که از دیر باز در ایران طبخ میشده است. این غذا با توجه به موادی که در آن به کار میرود بسیار متفاوت است. گاه سبک و گاه سنگین تر است.
مواد لازم برای تهیه اشکنه کدو و بادمجان :
برنج خشک :♦: 3 قاشق سوپ خوری
لپه :♦: 2 قاشق سوپ خوری
بادمجان :♦: 1 عدد
کدو :♦: 1 عدد
سیر :♦: 3 حبه
پیاز :♦: 2 عدد
تخم مرغ :♦: 2 عدد
پیازچه تره و جعفری :♦: یک فنجان
آموزش و طرز تهیه اشکنه کدو و بادمجان بسیار خوشمزه به روش سنتی
شما میتوانید با توجه به ذائقه و رژیم غذایی خود مواد داخل آن را تغییر دهید.
طرز تهیه اشکنه کدو و بادمجان :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه اشکنه کدو و بادمجان ابتدا باید
بدین ترتیب است که کدو و بادمجان را به قطعاتی به اندازه حبه قند خرد کرده،
پیاز را نیز نگینی میکنید و همراه سیر کوبیده یا خلال شده تفت میدهید.
برنج و لپه خیس کرده را میگذارید بپزد و وقتی پخت مواد تفت داده شده را داخل آن میریزید.
وقتی همه مواد پخت سبزیجات را نیز میریزید و به آن دو عدد تخممرغ اضافه میکنید و بدون اینکه آن را هم بزنید میگذارید ببندد.
در این مرحله کمتر از 10 دقیقه پخت کافی است، به نحوی که تخممرغها زرده عسلی داشته باشند.
آموزش و طرز تهیه اشکنه کدو و بادمجان بسیار خوشمزه به روش سنتی
کسانی که معده حساسی دارند میتوانند در این غذا از لپه استفاده نکنند.
هنگامی که این غذا را در بشقاب میکشید زرده تخممرغ لعاب مطبوعی به غذا میدهد.
این غذا دارای سهم مناسبی از انواع ترکیبات غذایی است.
سبزی آن با مدت پخت کوتاه خواص خود را تا حد زیادی حفظ میکند.
تخممرغ پروتئین و ویتامین دی را که مورد نیاز بدن سالمندان برای استخوان و عضلات است تامین میکند و برنج لعاب رقیق و مناسبی به غذا میبخشد.
کدو برای فشار خون و دیابت مفید است و سبزیجات این غذا فیبر مورد نیاز بدن سالمند را تامین میکند.